Contact : +31 6 53 15 98 02
                info@vdwbouwmaterieel.nl
  • Facebook - White Circle
  • YouTube - White Circle
VDW Bouwmaterieel Mobile Concrete Plant the Netherlands

INNOVATORS IN

MOBIELE BETON

PRODUCTIE

 
 

TOEPASSINGEN

OVER ONS

VDW Betontech is een ervaren bedrijf dat zich bezig voornamelijk bezig houd met de ontwikkeling, productie en verkoop van technische innovatieve machines zoals de mobiele beton centrale.

 

De machines die door VDW Betontech gemaakt worden, zijn in werking gesteld binnen diverse industrieën over de wereld. Van recycling coöperaties tot industriële bouwmaatschappijen tot agrarische bedrijven.

 

Omdat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan zullen wij niet stoppen bij alleen het leveren van het uiteindelijke product. Maar zullen we u begeleiden in het aankopen maar ook verder helpen in al uw verdere behoeftes omtrent de machine.

Onze service/reparatie kan worden verzorgt in onze eigen productie hal te Tiel (Nederland), maar kan ook worden verzorgd op uw locatie.

  • Telefonische hulp

  • Hulp op locatie door gespecialiseerd personeel

  • Installatie en opleiding

  • Onderdelen magazijn

  •  Transport

Voelt u zich vooral niet bezwaard om contact op te nemen voor een op maat gemaakte mobiele beton centrale die uw bedrijf compleet zal maken. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en zullen bekijken hoe wij u van dienst kunnen staan.

MOBIELE BETON CENTRALE

Een individuele oplossing
 

De VDW Mobiele beton centrale is de perfecte machine voor afgelegen bouw locaties en voor bouwplaatsen waar terplekke beton productie nodig is. Daardoor kan je exact, duurzaam en op een persoonlijke wijze beton produceren.

 
 

VDW BETONTECH SILO'S

De perfecte combinatie

Wij zijn distributeurs van silo's binnen Nederland, Duitsland en Zwitserland. Deze silo’s zorgen voor de perfecte combinatie met onze mobiele beton centrale en zullen ervoor zorgen dat u moeiteloos, langdurig en lokaal kan produceren.

VDW BETONTECH VIDEO

NIEUWS

 
 

CONTACT

Aanvragen

Voor aanvragen, vragen of andere informatie, bel:

 +31 6 53 15 98 02 of vul onderstaand formulier in.

Hoofdkantoor

Newtonstraat 

4004 KD Tiel

Roeland van Dee
+31 6 53 159802
info@vdwbouwmaterieel.nl

Jan van der Wal
+31 6 27 887172
jan@vdwbouwmaterieel.nl